Bliv en del af cykelbybilledet ved leasing af ladcykel

Kategori: Familie | Karriere

Skrevet D. 26. august 2020

Sponsoreret  

Det danske bybillede er fuld af cykler. Gennem din arbejdsgiver kan du nu lease ladcykel, og det er et glimrende alternativ til bilen. Det er nemlig miljørigtigt, og ofte en hurtigere transport til og fra arbejde.

Et miljørigtigt alternativ til bilen

En del har en leasingaftale med en bil gennem deres arbejdsgiver. Aftalen kan være forskellige; du kan eksempelvis have lov til at køre i den privat, eller måske er kravet, at du kun benytter den til og fra arbejde. Der er ingen tvivl om, at det er en hjælp til transporten, særligt hvis du må køre i den privat. Ved en leasingaftale gennem din arbejdsgiver, betaler du selv beskatningen over din løn. Det samme er tilfældet, hvis du indgår en aftale om at lease en elektrisk ladcykel fra JOOLL. Men der er flere goder ved en ladcykel. Først og fremmest er den mere miljørigtig end bilen, og så kan den være et hurtigere transportmiddel til og fra arbejdet, hvor du kan drøne forbi biler, der holder i kø i morgentrafikken. Yderligere er den en nem måde at transportere børnene i institutioner, eller en god opbevaringsmulighed, når der skal handles ind.

To måder at lease på

Når din arbejdsgiver leaser en ladcykel gennem JOOLL, får du fuld service. Én gang om året kommer JOOLL ud og laver et servicetjek af cyklen, så du kan stole på, at du er godt cyklende. Derudover er der forsikring. Hos JOOLL er der to muligheder for leasing af ladcykel, nemlig løntillæg, eller hvor både medarbejder og arbejdsgiver bidrager til en simpel beskatning af den månedlige leasingpris over lønnen. Bliv en del af cykellivet i Danmark med et grønnere alternativ til bilen.

Skrevet af: Klaudia Johansen

Raleteret opslag