Alt hvad du skal bruge til en grillaften

Kategori: Kost & Sundhed

Skrevet D. 23. januar 2022

Sponsoreret  

Selvom grillaften trækker minder til en amerikansk fourth of july fest, er det også en stolt dansk tradition at smide nogle koteletter over kul, og glæde sine venner med kolde øl. Jeg har i hvert fald været til en del grillaftener med mine venner, og det har lært mi,g at man i virkeligheden kun behøver meget få, men gode ting til en succesfuld aften.

 

Stole

Når dine gæster ankommer til din have, skal du selvfølgelig vise dem rundt i haven og blære dig med, hvor flotte dine hortensiaer er blevet, men når den lille høflighedstur er overstået, forventer dine gæster, at du byder dem en plads og en lidt at drikke.

 

Faktisk er en god havestol vigtigere, end et godt bord. Mange mennesker har købt havestole til 50 kroner i Harald Nyborg, og det er altså noget, der skræmmer gæsterne væk. Husk at I skal sidde der helt til solen går ned – og måske endda lidt længere.

 

En ordentlig grill

Det kan til enhver tid anbefales at investere i en grill af ordentlig kvalitet. Om du sværger til kul eller gas, er underordnet. Køb en grill, der har en god højde, så du kan stå længe over maden, ligesom hvis du lavede den på dit komfur. På den måde neglegerer du ikke maden, fordi der er langt ned til grillen med dårlige knæ.

 

Termokasse

Det fedeste ved at komme til grillfest er at se kolde dåseøl, der sveder kondens, det er desværre en lykke der aftager efterhånden som de bliver varme i solen. Gør derfor dig selv og dine gæster den tjeneste at købe en termokasse, der sikrer, at I har isnende kolde drikkevarer hele arrangementet i gennem. Er du ølentusiast kan du også grave et smart ølhul i nærheden af grillen.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag