5 gode strikketips til nybegynderen

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 4. marts 2022

Sponsoreret  

Hjemmelavede striktrøjer, karklude, babyhuer og alverdens farverige tæpper, er i høj kurs. Strikning er i høj grad igen kommet på mode, men hvordan er det lige man gør, og hvordan kommer man bedst i gang? Her får du 5 gode råd til, hvordan du kommer i gang med dit strikkeprojekt. 

 

 

 

Det første du skal vælge er garn, selvfølgelig først efter du har fundet ud af hvad det er, du gerne vil i gang med at strikke. Her kan du for eksempel vælge Drops Lima garn, som er en meget slidstærk og holdbar garn. 

 

 

  • Strikkepinde

 

For at strikke, skal du bruge et sæt strikkepinde. Strikkepinde findes i mange forskellige materialer; træ, plast, metal og akryl. Her er det vigtigt, at du ikke skifter pinde undervejs i projektet. 

 

 

  • Sørg for at have det rigtige udstyr allerede fra start

 

Udstyr såsom en god saks, et målebånd, maskemarkør og en god nål, er guld værd at have lige ved hånden når du strikker. 

 

 

  • Lav eventuelt en strikkeprøve

 

Når snakken falder på strikkefasthed, kan det være en god ide at lave en lille strikkeprøve. Det gælder især, hvis du er ny i at strikke, eller hvis du ikke før har arbejdet med garnet. Strikkefastheden er eksempelvis den, der er med til at bestemme størrelsen på dit projekt. 

 

 

  • YouTube er en god backup

 

Har du fået blod på tanden i forhold til at lære at strikke, er YouTube den perfekte sparringspartner. Her kan du næsten lære alt – lige fra begynder teknikker til de mere avancerede. 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag