5 forskellige ting, du kan printe med en 3D printer

Kategori: Bolig

Skrevet D. 30. november 2021

Sponsoreret  

Med en 3d printer filament er det næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan lave. Overvejer du selv at investere i en af de populære printere, så finder du her en lille liste over ting, der er muligt at printe med en 3D printer. 

 

Vælger du at printe ting med en 3D printer, kan du forvente et helt igennem perfekt resultat. Printeren udfører en opgave ud fra den instruktion du giver den, eksempelvis ved hjælp af en tegning. Mulighederne med en 3D printer er nærmest uendelig, og her finder du nogle enkle ting som den smarte printer er i stand til at lave. 

 

  1. Briller: I brilleindustrien er nogle firmaer begyndt at printe briller i 3D. Ja du læste rigtigt, endda også således det passer til kundernes hovedform.

 

  1. Høreapparater: Tidligere skulle man igennem en langvarig manuel proces, for at få et høreapparat. Men i dag er det muligt at digitalisere øregangens form, og derefter printe et kundetilpasset høreapparat i en 3D printer.

 

  1. Reservedele til fly: Forskellige flyproducenter er også begyndt at bruge 3D printere til eksempelvis at fremstille endnu stærkere gasturbiner og jetmotorer.

 

  1. Spiselige pizzaer: Ja faktisk kan det endda lade sig gøre at printe en spiselig pizza. Printeren skal dog være beregnet til mad, som printer hver enkelt lag på pizzaen ud på en bageplade. 

 

  1. Blyanter og forskelligt køkkengrej: Står du med en ide om at designe din helt egen blyant, eller en ny grydeske til køkkenet, så er det også muligt med en 3D printer. 

 

Konklusionen må således være, at er du lidt kreativ anlagt, og er du samme tid ikke bange for at prøve kræfter af med 3D print, så er det i dag muligt, hvis du investerer i en smart 3D printer. 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag