4 stykker tøj fra Han Kjøbenhavn du skal eje

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 28. juni 2022

Sponsoreret  

Han Kjøbenhavn er et dansk mærke med base i København. Da mærket gik i luften tilbage i 2008, gik de all in på solbriller. De fik hurtigt vind i sejlene, og danskere overalt kunne snart spottes med deres ikoniske solbriller i ansigtet.

 

Efter kort tid udvidede de deres kollektion til også at tælle tøj. Enhver moderne byboer bør som det mindste kende til Han Kjøbenhavn, derfor får du her fire bud på dit næste tøjkøb:

 

Solbriller

Med respekt for mærkets historie starter vi naturligvis med et par solbriller. Modellen RACE er modelleret efter det klassiske cat eye look, og giver altså en helt anden kant end den ellers meget almindelige wayfare model.

 

Brillen fås både i sort og i skildpaddeskjold.

 

Beanie

Det bliver mere og mere almindeligt at se unge mennesker med hovedbeklædning. Der er dog sjældent tale om store hatte, men i langt højere grad huer. Han Kjøbenhavn sørger for en moderigtig tophue, til alle der ønsker at følge strømmen indenfor hattemode.

 

Fodboldtrøjen

En t-shirt fra Han Kjøbenhavn, der er umulig at undgå, er deres short sleeve football fitted tee. Trøjen der er syet præcis som en fodboldtrøje er perfekt, hvis man altid har kigget på fodboldtrøjer med misundende øjne, men aldrig haft et fodboldhold at fejre.

 

Trøjen er nemlig helt sort, kun prydet med ordene Han Kjøbenhavn hen over venstre bryst.

 

T-shirts

Det er svært at fremhæve en enkelt t-shirt fra Han Kjøbenhavn. De er nemlig alle sammen vildt fede, med provokerende artwork printet på dem. De mest syrede t-shirts har en vibe af, dem du køber i fanshoppen til black metal koncerter.

 

T-shirts fra Han Kjøbenhavn er altså til forbrugeren, der ønsker at skille sig ud med dystre motiver, og ikke er bange for at blive skelet til.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag