4 betænksomme gaver til den gravide kvinde

Kategori: Familie

Skrevet D. 31. juli 2022

Sponsoreret  

Det er skønt at være gravid. Men sommetider er det også en hård opgave. Derfor kan det være en god idé at vise en gravid kvinde, at du gerne vil støtte hende på bedste vis. Det kan du blandt andet gøre ved at give hende en gave, der hjælper hende på en eller anden måde. Her får du flere idéer til, hvad du kan give den gravide kvinde i gave.

Gravidmassage

En gravidmassage er en rigtig god gave, da det kan være tungt at bære på et barn. Med en gravidmassage giver du hende en selvforkælelsesgave, der kan give flere kræfter. Derudover kommer det sandsynligvis til at vare længe, før der igen er tid til at få en massage.  

En lækker olie

Mange gravide får strækmærker under graviditeten. En momkind olie kan derfor være en særdeles fin gave. Det er en yderst skånsom olie, som kan bruges til at pleje den gravide mave. Olien er god til både strækmærker i forbindelse med graviditeten, ar efter et kejsersnit samt massage af mellemkødet som forberedelse på fødslen.

En tur i biografen

Du kan også forkæle den gravide med en tur i biografen. Her kan I sammen nyde en film i fred og ro, så der er noget at se tilbage på, når det hele går op i baby, bleer, amning og så videre. 

Et fodbad

Det kan være hårdt at bære rundt på de ekstra kilo, som en gravid mave medfører. At kunne stikke fødderne i et dejligt fodbad derhjemme en gang imellem vil være yderst rart for den gravide, hvorfor et fodbad er en sød og betænksom gave.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag