3 ting du kan bruge dine plantekasser til

Kategori: Bolig

Skrevet D. 24. januar 2022

Sponsoreret  

Har du ikke meget plads på din terrasse, eller vil du bare gerne pynte dit uderum med flotte blomster og planter, er det en fordel at overveje en plantekasse. Men plantekasser er ikke kun smarte og praktiske til dyrkning af diverse planter. De er også utroligt alsidige, da du kan bruge dem til et hav af forskellige ting. Her finder du et par idéer til, hvad du kan vælge at bruge dine plantekasser til.

 

Opdel dit udemiljø

Hvis du gerne vil opdele dit udemiljø, er en eller flere plantekasser den perfekte løsning. Det er især en god idé at vælge en høj plantekasse. Denne type plantekasse vil kunne dele området op på en smart måde, så du kan opnå lige netop den indretning, du ønsker. Plantekasser er velegnede til dette formål, hvis du ønsker en løsning, der ikke er mere permanent som for eksempel et hegn eller lignende.

 

Opnå mere privatliv

Du kan ydermere bruge plantekasser til at få mere privatliv. Det kan være, at du har en altan med udsigt over på en anden altan. Eller måske er din terrasse meget åben ud til en vej eller et fortov. Lige meget hvad kan du bruge plantekasser til at skabe et rum med mere fred og ro. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker et udemiljø, som er i mere ly og læ for vind.

 

Lav en gårdhave

Sidst men ikke mindst kan du plante diverse urter, grøntsager og andre planter i dine plantekasser. På den måde kan du lave din helt egen gårdhave uanset, om du har en have eller ej.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag