3 personer opfinderen skal alliere sig med

Kategori: Karriere

Skrevet D. 18. januar 2022

Sponsoreret  

Nogle mennesker er de fødte opfindere, overalt ser de nye potentielle løsninger på problemer – store som små – der generer dem i hverdagen. Deres hoved er som indersiden af en bikube. Det er et kaos af genialitet der summer en overdøvende summen.

Desværre kan få mennesker det hele, og opfindere lider typisk af det samme problem som kunstnere. Deres genialitet skygger for andre områder. Er du selv opfinder, er det derfor en god idé at alliere dig med en håndfuld mennesker, der alle kan få dig godt i mål, fra tanke til produkt.

 

En Advokat

Hvis du kommet på en vildt god opfindelse, bør du alliere dig med en advokat. Advokaten kan hjælpe dig med at undersøge om det, du har gang i, er lovligt, eller om der er andre, der har gjort det før dig. Hvis det hele spiller, kan advokaten også hjælpe dig med at søge det patent, du selvfølgelig skal have på din opfindelse.

 

En produktdesigner

Når tankerne flyver og papiret bliver fyldt med geniale skitser, tænker opfinderen sjældent over, hvad der egentlig er muligt. Derfor er det en god idé at vise sine patenter til en person med forstand på produkt design. Han vil kunne fortælle dig, hvordan I kommer fra skitse til model til produkt – hvis det da er muligt.

 

En revisor

Allerede nu ses det, at produktionen ikke er helt simpel. Derfor bør du også finde en revisor, der kan holde styr på økonomien omkring projektet for dig, så du ikke pludselig finder dig selv gået konkurs. Det giver også en anden ro, når en anden person har styr på pengene, så ved man, at der ikke er problemer så længe telefonen ikke ringer.

Udover professionel hjælp er det altid en god idé at rådføre sig med venner.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag