Undertøj der betyder noget

Kategori: Mode

Skrevet D. 28. juni 2022

Sponsoreret  

Da jeg var barn – og langt oppe i min ungdom – var underbukser, noget der ikke kunne blive for billigt. Når jeg havde købt fede trøjer og bukser, kunne jeg shoppe undertøj for de få penge der var tilbage. Kvalitet i underetagen var ikke noget der lå mig på sinde.

 

En gang i mellem fik jeg måske et par gode Hanro underbukser til jul, men det fik aldrig pulsen til at stige.

 

Jo ældre jeg er blevet, jo mere er det gået op for mig, at jeg burde have nydt mine Hanro mere, end jeg gjorde.

 

Komfort og kvalitet

Komfort og kvalitet går unægtelig hånd i hånd. Vi ved det fra vores trøjer. De helt billige, vi har købt fra en rejse til Thailand, sidder bare ikke godt. Og det er samme situation med vores underbukser.

 

For når det sidder og gnaver i det allermest ædle og følsomme, er det en gene, der konstant nager os i løbet ad dagen. Du kender sikkert også følelsen af at skulle trække ud i underbukserne for at undgå ubehag.

 

Med kvalitetsundertøj er du den gene foruden. Det bliver en problemfri hverdag, du går i møde, hvor du end ikke ænser noget forneden.

 

Materialevalg

Materialet har også meget at sige. Billig bomuld kan nemlig indeholde en masse syntetiske stoffer for at give det længere holdbarhed. Resultatet bliver et sæt underbukser, hvorigennem huden ikke kan ånde.

 

I stedet bør du altså bruge de ekstra penge på noget ordentligt materiale. Det kunne være merinould, silke eller kashmere. Underlivet er nemlig et område, der hurtigt bliver ildelugtende, hvis det ikke får ordentlig ventilation. I værste tilfælde kan du udvikle svamp.

 

Som du forhåbentligt kan høre, bør undertøj ikke være andenrangs genstande på din shoppetur. Det er tøj ingen kan se, men du hurtigt mærker.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag