Udsmyk din butik med bæredygtigt inventar

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 23. februar 2021

Sponsoreret  

Med næsten 70 års erfaring i at levere indretningsløsninger af høj kvalitet, er Inventa et af Danmarks førende virksomheder indenfor butiksinventar og indretningsløsninger. Så er du ejer af en lille eller stor butik, og mangler du det helt rigtige butiksinventar? Så er Inventa et rigtig godt sted at starte.

Bæredygtig kvalitet og dansk design

God kvalitet og dansk design – bedre bliver det ikke, og det er præcis det du får, hvis du vælger at få leveret dit nye inventar fra den danske virksomhed Inventa. Alt inventar fra Inventa bliver skræddersyet, så de passer til dine ønsker og dine behov. Produkterne bliver produceret på egen fabrik i Salling af dygtige fagfolk, som altid arbejder under miljømæssige forhold.

Når du vælger butiksinventar fra Inventa, kan du forvente at få et produkt, der bidrager positivt – både når det handler om miljø, men også når det handler om den globale økonomi.

Alle materialer i det skræddersyede inventar er nøje udvalgt, og hvert materiale er altid udnyttet fuldt ud, så intet går til spilde.

Hjælper dig med spørgsmål

Hos danske Inventa lever de af at opfylde dine drømme om det perfekte butiksinventar. Det betyder, at de kan hjælpe dig med alt lige fra den spæde planlægning, og indtil dit butiksinventar er, som du ønsker, det skal være.

Så uanset om du mangler skræddersyet inventar til den lille eller store tøjbutik, til en undertøjsforretning, en børnetøjsforretning eller noget helt tredje, så bør du overveje at købe det hos den danske virksomhed Inventa.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag