Ting du altid skal have i tasken

Kategori: Tips

Skrevet D. 31. marts 2022

Sponsoreret  

Kald mig en old school romantiker, men jeg kigger aldrig på mine vejr-apps. Når jeg gør mig klar om morgenen kigger jeg ud ad vinduet, for at se, hvordan jeg skal klæde mig bedst på til dagen. Og selvom det er et dejligt skridt mod mindre daglig skærmtid, betyder det også, at jeg ofte finder mig selv med håret i postkassen.

 

Det danske vejr er nemlig lige så forudsigeligt som udfaldet på en spillemaskine. Så når jeg drager hjemmefra i T-shirt og lette sko, plejer regnbygerne at være lige i hælene på mig. Jeg kommer aldrig til at lære det der med at kigge på vejrudsigten som dagens første gøremål. I stedet har jeg indrettet min taske til at modarbejde katastroferne.

 

Intet vejr den ikke kan klare

Det første jeg lærte mig selv, var at finde en regnjakke, der altid passer i min taske. Det er selvfølgelig ikke lige så dækkende som et helt regnsæt med gummistøvler, bukser og hele molevitten, men en regnjakke giver den klart bedste beskyttelse mod vejret, hvis pladsen er træng.

 

En Regnjakke mand, er en tør mand.

 

Bagefter lærte jeg mig selv, at regnen ikke er den eneste trussel. Solen kan være en mindst lige så uventet gæst som regnen. Det gælder særligt de grå morgener, hvor chancen for sol virker som en utopi. Her glemmer jeg altid at smører mig ind i solcreme hjemmefra. Derfor har jeg altid en faktor 30 solcreme i tasken, der lige kan tage den værste sol.

 

God leveregel

Generelt er det en god leveregel at have en velpakket taske med dagens mest nødvendige rekvisitter i. Ud over solcreme og regntøj, har jeg derfor også altid en vandflaske, et tørt par sokker og en tandbørste med mig. Så kan dagen kaste alt efter mig.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...