Skal dit barn på danseefterskole?

Kategori: Familie | Tips

Skrevet D. 19. juni 2021

Sponsoreret  

Er din datter eller søn helt opslugt af at danse, eller er det en spirende interesse? Er det blevet tid til at beslutte, hvad næste skridt på skolevejen skal være, kan det måske være noget med en efterskole med dans.

En efterskole med muligheder

Går din datter eller søn meget op i dans, eller er danseverdenen ved at blive mere og mere interessant, og er lysten til at prøve det vokset sig stor? I så fald er der næsten ingen tvivl om, at I skal overveje et år på Vestsjællands Idrætsefterskole. På efterskolen har de flere linjefag at vælge mellem, heriblandt krop, sind & sundhed, outdoor, spring & trampolin, fodbold og selvfølgelig dans. Mulighederne er altså mange, og der er ingen tvivl om, at et år på efterskole er for langt de fleste en rigtig god oplevelse, der vil forme og sidde i dem i mange år frem, hvis ikke altid. Et år på efterskole kan noget helt særligt, og det er oftest forbundet med nærhed, fællesskab, udvikling og et utal af gode oplevelser. 

Dans, skole og venskaber

Lyder Vestsjællands Idrætsefterskole som et sted, din datter eller søn vil synes om? Besøger I deres website, kan I hurtigt få et overblik over de forskellige muligheder, der er på skolen. I linjefaget dans er der desuden en rejse til London, hvor holdet skal danse hos det populære Pineapple Studio. På danselinjen kommer de unge til at lære forskellige dansestilarter, og der bliver træet seks lektioner om ugen, så der er plads til at lære på det boglige plan, samtidig med at der er masser af muligheder for at fyre den af i danselokalet.

Skrevet af: Klaudia Johansen

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...