Se altid stilren ud med en blazer

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 26. februar 2021

Sponsoreret  

Du kan altid komme til at se stilren ud, hvis du er den lykkelige ejer af en blazer. En blazer kan du nemlig kombinere med mange andre former for tøj, så den kan bruges til enhver anledning. Har du en blazer i tøjskabet, er du derfor klar til alle slags begivenheder.

Brug din blazer til forskellige lejligheder

I og med at du har mange muligheder for at ændre udtryk med en blazer, er den yderst anvendelig til mange forskellige lejligheder. Du kan derfor få stor glæde af at investere i en blazer. Blazeren er en rigtig allround jakke, så der er stort set ikke et tidspunkt, hvor du ikke kan bruge den.

Ifør dig en blazer på arbejdet

Er der en form for dresscode på dit arbejde? Skal alle medarbejdere være velklædte? Du kan i disse tilfælde have stor gavn af en blazer. Med en blazer over en neutral T-shirt eller en flot skjorte er du klar til at repræsentere din arbejdsplads på bedste vis.

Brug blazeren, når du skal en tur i byen

Skal du på en bytur, hvor der skal drikkes fine cocktails, eller skal der bare lidt fredags-øl indenbords? Så kan du style din blazer med en rullekravebluse eller en T-shirt under blazeren. Du krydrer bare looket med dine bedste jeans og sneakers, og så er du klar til at indtage byen.

Blazeren og en stor begivenhed

Uanset om du skal til et bryllup, en rund fødselsdag eller en anden fin begivenhed går du aldrig galt i byen med en blazer. Den kan du sammensætte med fine bukser, sko og en skjorte.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag