Sådan indretter du hjemmet med flotte barstole fra Hay

Kategori: Bolig

Skrevet D. 4. marts 2022

Sponsoreret  

Barstolen er en høj stol, som oftest er udstyret med en støtte til fødderne. Stolen er god at bruge i køkkener, for eksempel i et køkken, hvor der er brug for at have nogle hyggelige samtale pladser.

 

Er du på udkig efter en moderne barstol, som vil passe godt ind i dit moderne indrettede køkken, kan du med stor fordel se dig om efter en smart HAY barstol.

 

De smarte barstole fra Hay, er både funktionelle og dekorative møbler, som passer utrolig godt ind i et samtalekøkken, hvor mange mennesker ofte bruger det meste af deres tid når de er hjemme. Stolene er dekorative, og fås både med og uden ryg- og armlæn, hvilket gør dem til en spidsfindigt element, der kan være med til at binde hele indretningen i køkkenet sammen.

 

Brug barstolen sammen med et højt café bord

Har du ikke et samtalekøkken, hvor du har mulighed for at sætte stolene sammen med et højt køkkenbord, kan du i stedet bruge et højt café bord. Dette kræver blot at du udskifter dit almindelige bord, med et højt bord. På den måde kan du skabe en anderledes indretning, som er det perfekte sted til hygge.

 

Har du brug for at se de forskellige barstole fra Hay, har du mulighed for at se et blandet udvalg hos designdelicatessen.dk. Her finder du barstole i mange forskellige farver, både med og uden ryglæn, som alle passer perfekt ind i det moderne indrettede køkken, både med og uden køkkenø.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag