Ryst coronatrætheden af dig

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 31. marts 2022

Sponsoreret  

Nu har coronakrisen raseret landet – verden – i to år. Alt, hvad vi anså som normale mønstre mellem mennesker, føles pludselig fjernt og forlorent. Vi møder stadig folk, der foretrækker at hilse med albuen i stedet for hånden, folk med mundbind i supermarkedet, og dem der gerne vil holde afstand. Derfor kan det være svært at finde tilbage til det gamle vante udgangspunkt.

 

Må man stadig give hånd? Selvfølgelig må man det, og i virkeligheden har fysisk kontakt med andre mennesker vist sig at være vigtigere, end først antaget. Et ord, der var ukendt for mange, blev pludselig nærmest en folkesygdom: Hudsult.

 

Vi har simpelthen brug for berøring.

 

Men fordi vi står i den her form for sociale no mans land kræver det gensidig respekt og forståelse for vores medmennesker. Et kram kan for flere stadig føles som et overgreb på de mest forsigtige.

 

Opsøg derfor ligesindede. Folk der ligesom dig, også gerne vil tilbage til et liv, hvori fysisk berøring er en naturlig del af dagligdagen. Og de fællesskaber findes derude.

 

Det er særlig blandt folk med hang til dans, der har savnet at være tætte med andre mennesker. Det kan være dansehold som Samba, Tango og Foxtrot, men det kan også være arrangerede fester i privat regi eller på offentligt tilgængelige steder.

 

Men det er mere end bare berøring. Det handler også om at gøre noget ud af sig selv. Når vi har levet et par år med zoom, har trangen til make-up og daglige bade været mindre påtrængende. Når du tager til fest, er det det mest naturlige at bruge lang tid på sit udseende.

 

Håret skal sidde, man skal til at købe nye festsko dame. Og så skal man selv trække sig op til det mindset der hedder, social interaktion med andre mennesker.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag