Overvejer din søn eller datter et efterskoleophold?

Kategori: Familie

Skrevet D. 28. oktober 2021

Sponsoreret  

Er folkeskolen efterhånden ved at synge på det sidste vers, og har din søn eller datter brug for et ekstra sjovt skoleår, inden det er tid til komme videre på en uddannelse? Så er et år på en idrætsefterskole, måske lige noget for ham eller hende. Interesserer dit barn sig også for at have en aktiv hverdag, og er det endnu ikke tid til at sige farvel til skolen, så er et ophold på Vestsjællands Idrætsefterskole helt og aldeles oplagt.

 

På Vestsjællands Idrætsefterskole er nysgerrighed, gåpåmod og vedholdenhed den primære kerne i alt det der foregår på den læringsrige skole. Her stilles der høje krav til den enkelte elev, og blandingen af både krav og hver enkelt elevs nysgerrighed, er med til at gøre skolen særdeles attraktiv for mange.

 

Her går du stadig i skole

Selvom Vestsjællands Idrætsefterskole ligger en stor værdi i at have en aktiv hverdag med masser af sport og forskellige sjove aktiviteter, så er der ligeledes et stort fokus på at hver eneste elev udvikler sig både fagligt og bogligt.

 

Lyder et ophold på en idrætsefterskole til at være noget for din søn eller datter, og kunne Vestsjællands Idrætsefterskole være et oplagt sted. Så kan du sammen med dit barn tilmelde jer infoaften, hvilket er ganske uforpligtende. Her kan I sammen høre mere om hvad det er skolen kan tilbyde, og på den måde sammen blive klogere på, om et år på Vestsjællands Idrætsefterskole er noget for din datter eller søn.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag