Klæd dig i lækkert tøj fra Lollys Laundry

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 1. februar 2022

Sponsoreret  

Er du på udkig efter et nyt brand, når det handler om tøjet i dit tøjskab. Og er du samtidig en af de mange kvinder, der ret ofte vælger tøj fra det samme brand? Så er det på tide at se dig om efter et nyt brand til din tøjsamling, og hvilket er mere oplagt end lollys laundry

 

Lollys Laundry er et dansk tøjmærke, som så dagens lys tilbage i 2007. Lige siden er det danske brand vokset, og er i dag et foretrukkent brand blandt mange danske kvinder. 

 

Fokus på den gode pasform

Tøj fra Lollys Laundry er tøj i en altid høj kvalitet. Det gælder hvad enten det handler om en af de smarte farverige skjorter, eller om det gælder en af de mange forskellige nederdele. Her er der nemlig et stort fokus på, at tøjet altid skal sidde godt på kroppen. Men hvordan ved du at størrelsen er den rigtige, og hvilken pasform der er den rette for dig?

 

En af de ting, der lægges mærke til, når en person har et bestemt sæt tøj på er, blandt andet kombinationen af hvordan tøjet er sat sammen. Men også hvordan tøjet passer til figuren – altså selve pasformen. En pasform kan nemlig betyde at en bestemt kjole, kan klæde en bestemt person, mens den på en anden person slet ikke passer. En god pasform er et relativt begreb, og derfor ens egen mening og smag omkring tøjet, der må siges at være det vigtigste.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag