Klæd dig flot i tøj fra Sisters Point

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 2. marts 2022

Sponsoreret  

Har du nogensinde tænkt på, at det ikke er din krop der er forkert, hvis dit tøj ikke sidder godt? Har du prøvet at stå i en butik og prøvet et stykke tøj, og selvom det havde den helt rigtige størrelse, alligevel bare ikke sad som det skulle? Så er du bestemt ikke den eneste. 

 

Det første du bør gøre, hvis du ikke vil ende med at skuffe dig selv, når du forventningsfuld står foran spejlet i butikken, så handler det i høj grad om at finde ud af hvilken kropstype din krop er. På den måde kan du nemmere, hvis ikke helt undgå, at vælge det forkerte tøj som får dig til at føle dig helt forkert. 

 

Tøj fra Sisters Point findes i mange forskellige udgaver, både som bukser, kjoler, bluser og kjoler, i mange forskellige snit og størrelser. Vil du gerne klæde dig i en bestemt kjole fra Sisters Point, bør du som udgangspunkt finde ud af hvilken figur du har. 

 

Groft sagt findes der 4 forskellige slags kropsformer, som kan hjælpe dig med at finde det tøj, der klæder din figur bedst. Den firkantede, den pæreformede, timeglasfiguren og til sidst den buttede kropstype. 

 

Den firkantede kropsform

Har du en firkantet kropsform, kan du vælge tøj der fremhæver dine skuldre. For eksempel en bluse med flæser eller pynt. Undgå stramme overdele, da det nemt kan få dig til at se lidt drenget ud. 

Den pæreformede kropsform

Hører du til den pæreformede, handler det om at finde et stykke tøj, der får dig til at se lige bred ud for neden og for oven. Undgå tøj der er “skåret” over ved hoften. 

Timeglasfiguren

Har du en timeglasfigur, bør du vælge tøj der fremhæver din fine talje. Undgå helst for stort tøj, der sidder løst. 

Den buttede kropsform

Til sidst er der den buttede kropsform. Her bør du vælge tøj der fremhæver dine skuldre, hofter og barm. Undgå bælter, samt alt for løsthængende tøj. 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag