Julegaver der ikke belaster miljøet

Kategori: Tips

Skrevet D. 30. oktober 2022

Sponsoreret  

Julen er for mange forbundet med et højere forbrug. Vi køber gaver, mad og lækkerier i december måned på en måde, som ikke ligner noget, vi gør i andre af årets måneder.

Med inflationen kan det være, at dit forbrug i december falder lidt ned – det er der i hvert fald mange, der har brug for, så budgettet stadig kan række.

Noget af det, der trækker penge ud af pungen er de gaver, der skal gives. Heldigvis kan du give rigtig gode, klimavenlige gaver og samtidig ikke gå ned på kvalitet. Det kræver måske lidt ekstra af dig, men det er bestemt det værd!

Her får du nogle bud på gaver du kan give, som ikke belaster klimaet.

Genbrugs-accessoires

Der er absolut intet galt i at give gaver, der er brugte. Når det gælder tasker og smykker for eksempel, er det langt mere grønt og mere billigt, at købe det brugt.

Ofte kan du få nogle vildt fede items, når du shopper genbrug eller vintage, som man også kalder det. Du har et langt større sortiment af eksempelvis designertasker, fordi du kan vælge mellem flere ældre modeller af Chanel tasker.

Oplevelser

Du kan også give en oplevelse i gave, så du kommer udenom genstande, der er produceret og fragtet. Det kan for eksempel være koncertbilletter, billetter til biografen eller en tur i en luftballon.

Et abonnement

Hvis du har et familiemedlem, en ven eller veninde, du ikke rigtig ved, hvad du skal give i julegave, kan du give ham eller hende et abonnement til noget, du ved, de holder af.

Det kan for eksempel være til en app til telefonen med lydbøger og podcasts, en streamingtjeneste til Tv’et eller et årskort med entre til et museum, som du ved, at personen nyder at komme på.

 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...