Indret dit hjem med den optimale belysning

Kategori: Bolig

Skrevet D. 22. december 2020

Sponsoreret  

Er du i gang med at indrette dit hjem, vil du hurtigt se, at det er de små detaljer, der ender med at gøre den største forskel.

Mens stil, tema og farver gør det meste for alle rum, er det i sidste ende belysningen, der skaber stemningen.

Faktisk kan en simpel ændring i belysningen helt ændre et rums stemning. Du kan gå fra at have et kedeligt og uinspirerende rum til, at det i stedet er både hyggeligt og indbydende.

Find det rigtige sted

At starte med at købe en lampe og herefter beslutte, hvor den skal placeres henne er aldrig en god idé. Selvom det kan fungere, ender det ofte med, at lampen alligevel ikke passer helt ind der, hvor du placerer den, hvis du ikke har tænkt over det.

Derfor er det en fordel, at du starter med at finde ud af, hvor du mangler en lampe. Herefter kan du måle op og overveje, hvordan den skal se ud, hvilken størrelse den skal have og så videre.

Vælg lampens udtryk og stil

Du undrer dig måske over, om en lampe overhovedet kan fås i flere stilarter. Og ja, det kan den sagtens. Der findes eksempelvis lamper, som passer godt ind i et minimalistisk hjem og andre lamper, der fungerer godt til en mere retroinspireret stil.

Hvad vil du gerne udtrykke med lampen, og hvordan er rummet allerede indrettet? Hvis du er på udkig efter æstetisk flotte lamper i et tidløst design, kan du tage et kig på lamper fra Le Klint.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag