Har dit barn overvejet et år på efterskole?

Kategori: Familie

Skrevet D. 30. oktober 2020

Sponsoreret  

Har du overvejet at sende dit barn et år på efterskole, hvor han eller hun kan få uforglemmelige oplevelser? Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken det skal være og hvor. Øse Efterskole er en teater efterskole, der giver eleverne mulighed for at fordybe sig i teater.

Fordybelse i interesser

På Øse Efterskole lidt nordøst for Varde, kan de bryste sig af at være en teaterefterskole. Her gør de nemlig en dyd ud af at lade eleverne fordybe sig i teater og skuespil, lader dem være kreative og lærer dem at bruge deres krop og sanser på nye og spændende måder. Undervisningen tager blandt andet udgangspunkt i træning af kropsbeherskelse, selvtillid og tryghed samt dans, retorik, scenografi og meget mere. Hele formålet med efterskoleopholdet er at hjælpe til med at udvikle eleverne til at blive klogere på hele teater-og skuespilverdenen, samtidig med at de også udvikler sig som mennesker.

Undervisning og udvikling i fokus

Ønsker du at give dit barn et år, hvor han eller hun for alvor kan udvikle sine evner indenfor teater og skuespil og også som menneske, samtidig med at der er tid til skoleundervisning, så er Øse Efterskole et godt valg. Der er både 9. og 10.-klasse, og det vil helt sikkert blive et lærerigt år med mange nye venskaber. Et efterskoleophold handler nemlig i lige så stor grad om at komme endnu tættere på mennesker, og om at lære at stå på egne ben, måske for første gang. Øse Efterskole er der for dit barn, og det vil uden tvivl blive et år, der ikke går i glemmebogen.

Skrevet af: Emilie Dalgaard

Raleteret opslag