Et efterskoleophold på hesteryg

Kategori: Familie

Skrevet D. 16. september 2020

Sponsoreret  

Er dit barn vild med heste? Så er en efterskole med heste måske det helt rigtige valg. Ladelund Efterskole tilbyder en masse oplevelser på hesteryg, samtidig med at dit barn bliver en del af den populære efterskoleverden. 

Tag hesten med

Hvor gammel er din datter eller din søn, og er hun eller han vild med heste? Måske har dit barn været at finde stort set hver dag, siden hun eller han nærmest har kunne gå, eller måske er det en nyere interesse. Uanset hvad, så har Ladelund Efterskole en ridelinje, så der er plads til at tage den store hobby med. Et dyr, man bruger mange timer med, kan man ikke undgå at holde af og få et særligt forhold til, så det er en unik mulighed for at opretholde det gode forhold mellem hest og rytter, ved at tage hesten med på efterskole. Har dit barn ikke egen hest, er det muligt at låne en af rideklubben. 

Grundtvigs tanker

Ladelund Efterskole er en åben og alsidig skole med plads til alle. Der tilbydes 9. og 10. klasse, så hvis din datter eller søn nærmer sig den alder, er det med at tage et kig forbi, så I kan finde ud af, om skolen er noget for jer. Det er en efterskole, der bygger på Grundtvigs tanker om skole og oplysning, såsom ”folkelig livsoplysning” samt ”de stærkeste skuldre bærer mest”. Idéen med oplysning kan dit barn desuden opleve, når der skal vælges valgfag, hvor flere kan sættes sammen. Det betyder nemlig, at ridningen eksempelvis kan kombineres med medier, guitar eller fodbold. Du kan trygt sende dit barn på Ladelund Efterskole, så det kan blive en del af efterskoleverdenen.

Skrevet af: Emilie Dalgaard

Raleteret opslag