En særlig juleoplevelse for hele familien

Kategori: Familie

Skrevet D. 25. oktober 2022

Sponsoreret  

Juletid betyder for rigtig mange familier hygge og kvalitetstid. I julen er der en masse arrangementer, der gør, at familien finder sammen på kryds og tværs.

Det er blandt andet julefrokoster, men også særlige traditioner der er, inden for de enkelte familier.

Vi kan nok alle blive enige om, at julen er en ganske særlig tid, hvor man er ekstra opmærksom på hinanden, og hvor man bliver mindet om alt den kærlighed, der er at give og få blandt ens nærmeste.

Invitér familien med på en helt særlig juleoplevelse 

Det er som beskrevet almindeligt, at familien samles til julefrokost – men har du overvejet, om I skulle give den et ekstra nøk i år?

Hvis du synes, at det kunne være sjovt at gøre noget anderledes i december måned, end I plejer, kan du invitere familien på en helt igennem fantastisk juleoplevelse.

Rudbøl Grænsekro tilbyder nemlig kroophold med julefrokost, som består af musik, dans og selvfølgelig den helt store julefrokost til hele familien!

Julefrokosten består af en 3-retters menu af ægte, dansk julebord. Det er med hele molevitten – sild, rejer, steg, rødkål og alt det imellem.

Men det er altså ikke kun den lækre julefrokost, I kommer til at opleve. Der sker meget mere, end det. Der er nemlig også live musik af husmusikeren Michael, som forstår at spille op til dans!

Til midnat er der en lille overraskelse ved opholdet, og uden at afsløre for meget, så kan jeg sige, at I får besøg af en, der kalder sig ”King of Rock & Roll” – og det går sjældent stille for dig.

Invitér din familie på Rudbøl Grænsekro til et sådan weekendophold, og i vil alle få en på oplevelsen og ikke mindst et minde, i vil huske på i de mange kommende december måneder.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag