En lækker badekåbe til de langsomme morgener

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 4. juli 2020

Sponsoreret  

Kunne du bruge en badekåbe til de morgener, hvor du vil bruge god tid på badeværelset eller i køkkenet? Find den lækre Karmameju morgenkåbe hos KAiKU.

Er der noget bedre end at gå ud af badet for at trække en badekåbe på og gå rundt i den, mens du forbereder morgenmaden, drikker din morgenkaffe og læser en avis. En badekåbe lægger op til de langsomme morgener, hvor der er tid til at nyde og være. En badekåbe lægger op til hygge og ro. Og den er samtidigt smart, fordi du ikke drypper over hele gulvet, og du bliver holdt varmt, fordi hele kroppen er dækket til.

Når du vælger en badekåbe, så skal du sørge for, at den er i god kvalitet, som ikke irriterer din hud. Den skal være blød og god, samtidigt med, at den skal være i en kvalitet, der tørrer huden og kan tåle vand uden at blive sur.

Karmameju har lavet en badekåbe i en lækker kvalitet og i en fin, grå farve, der passer fint ind på badeværelset. Det er den blødeste kvalitetsfleece-badekåbe med dejlige dybe lommer og en stor skøn krave. Den har sjalskrave og bindebælte – og så er den næsten gulvlang. Sjalskraven kan du anvende som hætte, hvis du fryser meget på en kold morgen.

Du kan finde den bløde og lækre badekåbe hos KAiKU, der er en webshop, der sælger lækre produkter til kvinden, der sætter pris på ro, balance, velvære og kvalitet. Find alt fra lækre cremer, ting til boligen, personlig pleje og meget andet på siden.

Skrevet af: Emilie Dalgaard

Raleteret opslag