Brug cyklen mere i hverdagen

Kategori: Familie

Skrevet D. 3. maj 2022

Sponsoreret  

For mange forældre er for nemme at overtale til at tage bilen til skole, når unger står og spørger så pænt med fugtige hundeøjne, og ”Jamen, det regner jo”.

 

Her skal forældre altså være bedre til at sætte fødderne i, og sige nej. Der er nemlig masser af fordele at hente ved at lære dine børn, at magelighed ikke trumfer alle andre forhold i hverdagen.

 

Og ja, man bliver lidt våd, hvad der da også er træls for selv granvoksne mænd, men så længe man iklæder sig noget ordentligt regntøj, går det hele nok. Det skal børnene hurtigt lære, og bare rolig, der findes også gode gummistøvler til børn.

 

Selvdisciplin

Når du med eget eksempel viser, at lidt regn ikke gør ondt, lærer du også dine børn og være konsistent i sine handlinger – også når tingene bliver lidt svære. Det er en vigtig lektie, de kan videreføre til andre aspekter i deres liv.

 

For eksempel er det et godt fundament at stå på, når lektierne eller arbejdet bliver hårdt.

 

Økonomi

Benzin bliver ikke just billigere de her dage. Det samme gælder dagligvare. Det betyder, at vi i den kommende tid skal til at overveje, hvordan vi prioritere vores penge. En dansk regnvejrsdag er jo ikke en sjældenhed, så det bliver hurtigt til mange ture og mange liter benzin.

 

Var de penge ikke bedre brugt på husholdningen, eller måske en ferie, når året er omme?

 

Motion

For få af os for dyrket sundhedsstyrelsens anbefalede daglige motion. I hverdagen kan det være for travlt at presse en løbetur ind, men hvis du gør det til en vane at bevæge dig rundt i byen på din cykel, får du hurtigt de nødvendige kilometer i benene.

 

Mere motion har det med at give et friskere sind, der skaber overskud.

 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag