Bliv fri for den dårlige cigaretlugt

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 1. marts 2021

Sponsoreret  

Er du på udkig efter en ny og anderledes måde at ryge på? Så er en e-cigaret måske en cigaret for dig! E-cigaretter er meget anderledes end almindelige cigaretter med tobak. For det første kan du vælge mellem mange forskellige smagsvarianter – heriblandt vanilje, lakrids, menthol og mange forskellige lækre smage af frugt. Der er ingen tvivl om, at det byder på mange gode muligheder – men det er faktisk ikke det eneste. Med en e-cigaret kan du nemlig også selv vælge mængden af nikotin, alt efter hvor stort et indhold du ønsker i din e-cigaret.

Du har sikkert hørt det mange gange – nemlig at du lugter af cigaretrøg, det samme gør alt dit tøj og måske endda også dit hjem, hvis du er en af dem, der ryger indendørs. Lugten hænger i dine møbler, gardiner og mange andre ting i hjemmet, men vælger du en e-cigaret, kan du blive helt fri for at skulle høre på alt det. Frugtsmagen gør nemlig, at du og din omgangskreds slipper for tobakslugten!

Selvom det er en e-cigaret, som du har med at gøre, behøver cigaretten slet ikke at lugte af sur tobaksrøg. Duften af din e-cigaret kan du nemlig helt selv vælge, og det samme gælder endda nikotinmængden. Du kan nemlig ryge e-cigaretter både med og uden nikotin. Du kan endda også selv justere mængden af nikotin og starte i den høje ende for til sidst slet ikke at have nikotin i din e-cigaret.

En e-cigaret er som sagt meget anderledes end en almindelig cigaret. E-cigaretten fungerer på den måde, at den tændes ved hjælp af et lille batteri, som sidder inde i e-cigaretten. Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af de smarte e-cigaretter, og det hjælpsomme personale sidder altid klar ved tasterne, hvis du gerne vil vide mere om de smarte e-cigaretter.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Pas godt på dig selv

Pas godt på dig selv

Nogle gange behandler vi vores krop som et damplokomotiv der er kommet alt for sent fra perronen,...

Opgrader dit køleskab

Opgrader dit køleskab

Når eksperterne fra tv-programmet Kender Du Typen snuser sig igennem kendte danskeres hjem, farer...