Bliv fri for den dårlige cigaretlugt

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 1. marts 2021

Sponsoreret  

Er du på udkig efter en ny og anderledes måde at ryge på? Så er en e-cigaret måske en cigaret for dig! E-cigaretter er meget anderledes end almindelige cigaretter med tobak. For det første kan du vælge mellem mange forskellige smagsvarianter – heriblandt vanilje, lakrids, menthol og mange forskellige lækre smage af frugt. Der er ingen tvivl om, at det byder på mange gode muligheder – men det er faktisk ikke det eneste. Med en e-cigaret kan du nemlig også selv vælge mængden af nikotin, alt efter hvor stort et indhold du ønsker i din e-cigaret.

Du har sikkert hørt det mange gange – nemlig at du lugter af cigaretrøg, det samme gør alt dit tøj og måske endda også dit hjem, hvis du er en af dem, der ryger indendørs. Lugten hænger i dine møbler, gardiner og mange andre ting i hjemmet, men vælger du en e-cigaret, kan du blive helt fri for at skulle høre på alt det. Frugtsmagen gør nemlig, at du og din omgangskreds slipper for tobakslugten!

Selvom det er en e-cigaret, som du har med at gøre, behøver cigaretten slet ikke at lugte af sur tobaksrøg. Duften af din e-cigaret kan du nemlig helt selv vælge, og det samme gælder endda nikotinmængden. Du kan nemlig ryge e-cigaretter både med og uden nikotin. Du kan endda også selv justere mængden af nikotin og starte i den høje ende for til sidst slet ikke at have nikotin i din e-cigaret.

En e-cigaret er som sagt meget anderledes end en almindelig cigaret. E-cigaretten fungerer på den måde, at den tændes ved hjælp af et lille batteri, som sidder inde i e-cigaretten. Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af de smarte e-cigaretter, og det hjælpsomme personale sidder altid klar ved tasterne, hvis du gerne vil vide mere om de smarte e-cigaretter.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag