4 must haves fra Blue de Gênes

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 30. maj 2022

Sponsoreret  

Selvom weekenden måske ikke har lagt op til det, så er sommeren faktisk lige rundt om hjørnet. Hører man til den tøjglade og købestærke del af samfundet, betyder den varme sæson tid til nye, lette klæder og bare ben.

I år bør man rette blikket mod kvalitetsmærket Blue de Gênes, der kan få dig godt igennem sommeren med god stil. Fælles for alt Blue de Gênes tøj er, at det er simpelt, stilrent og lavet i en fantastisk kvalitet.

Jeg har udvalgt fire stykker tøj fra mærket, der er et absolut must have i den kommende sommer.

Kortærmet skjorte – KHAKI

Skjorten af modellen Khaki sender tankerne tilbage til 1950’erne med sin åbne Cuba krave og den lille brystlomme. Det lækre blomsterprint sørger for at give dig en naturlig og sommerlig vibe.

Skjorten er i en afslappet pasform med knapper lavet af Corozo nød. Style skjorten med er par navy pants.

Grey Mel Blazer

Denne koksgrå blazer i en blanding af uld og polyester høster med garanti sultne blikke. Blazeren er inspireret af vintage paradeuniformer, der ses på den centrale række af knapper og sømdetaljerne for neden. Med sin stand up krave, er den mindre formel end mange andre blazere.

Bukser – Canary

Der skal smæk på farverne, og det kan jeg lige love for der kommer med Mustard Blue de Gênes bukser, der som navnet antyder svøber dig i sennepsgule klæder. Og med hele tre procent elastan er der ingen fysiske hindringer i bukserne.

Pull over – Black Nit

Når dagene bliver til aften, skal vi også have noget lækkert at trække i. Her kommer den sorte Black nit langærmede pull over i blød merinould ind på banen. Med oval hals og ribbet krave kan du have den på uden, at den minder om kontoret.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag