4 ideer til en dåbsgave

Kategori: Familie

Skrevet D. 5. juli 2023

Sponsoreret  

Er du blevet inviteret til en dåb eller navngivning, og er du på herrens mark i forhold til, hvad du skal købe i dåbsgave? Når først du har fundet ud af, hvor meget du ønsker at bruge på en gave, er der masser af dåbsgaver, du kan vælge mellem. Her får du 4 ideer til en god gave til dåben eller navngivningen.

Et fødselsdagsflag kan bruges hele livet

En rigtig god gave til en dåb er et fødselsdagsflag, der kan stå på bordet hvert år, når barnet har fødselsdag. Det er en gave, der kan bruges hele livet, og den er med til at huske modtageren på en masse data, såsom fødselsvægt, længde ved fødslen, dåbsdag m.m.

En bamsepude med navn er en sød gave

Du kan også vælge at give barnet en bamsepude med navn og fødselsdato syet på den. Det er en sød gave, der kan bruges i bilen eller tages med, når barnet skal overnatte andre steder. Den kan bruges både som bamse og som pude, da det er en bamse, der kan foldes ud til en lille pude.

En bog er en klassisk dåbsgave

Er du selv vild med bøger, kan du give en bog til barnet. Det kan være H. C. Andersens samlede eventyr, en bog med masser af Peter Pedal-historier eller en anden bog, du selv har haft glæde af som barn. Du kan også give De små synger i gave.

Et dåbsrør er en alletiders idé

Sidst men ikke mindst kan du give et dåbsrør, som er et rør med diverse indgraveringer, som dåbsattesten kan gemmes i.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag